Vissza a Fogászat oldalra

Fájdalommentes fogászat

Fogorvosi csapatunk a fájdalommentes fogászat iránt elkötelezett, magasan képzett szakemberekből áll.

Minden esetben a páciens kényelmére, a stressz csökkentésére, és természetesen a lehető legkíméletesebb, fájdalommentes kezelésre törekszünk, amihez modern fogászati eszközpark áll rendelkezésünkre.

Szerencsére messzire jutottunk attól a kortól, amikor - némi pálinkával való érzéstelenítést követően - a kovács húzta ki harapófogóval a fájós fogat, drasztikusan szüntetve meg ezzel a problémát... Napjainkban a sérült fogak helyreállítása, a menthető fogak szakszerű kezelése és a további állapotromlás megakadályozása a cél a rendelkezésre álló eszközökkel, s ma már nem csupán álom a fájdalommentes fogászat.

A fájdalommentes fogászat lényege

Minden ember tűrőképessége más, teljesen egyéni a fájdalomküszöbe. Épp ezért, a fájdalommentes fogászat lényege a személyre szabott fájdalomcsillapítás, az adott fogászati kezeléshez és az adott páciens egyéni igényeihez legmegfelelőbb szerek alkalmazása.

A helyi érzéstelenítéshez többféle típusú és hatásfokú fájdalomcsillapító áll rendelkezésre, így mindig az adott szituációhoz alkalmazkodva végezzük a kezeléseket.