Kedves Leendõ Paciensünk!

Az Erzsébet Dentál Fogászatot 1994-ben alapítottuk meg azzal a célzattal, hogy nyugati szintű, fájdalommentes fogászati ellátást biztosítsunk a magyar pácienseknek. Több mint 20 éves pályafutásunkat egyetlen orvosi székkel indítottuk, de két éven belül máris meg tudtuk duplázni kezelőorvosaink létszámát, akik mindig a legmagasabb színvonalat és a legjobb szaktudást igyekeztek biztosítani a betegeknek.

Már kezdetben nagyon fontos volt számunkra, hogy az emberek ne csak minőségi kezelést kaphassanak, hanem mindehhez megfelelően nyugodt és családias környezetet is. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy a kiváló orvosok és a magas minőség mellett a páciensek még betegen is embernek érezhessék magukat.

2017-ben fogászatunk egy újabb mérföldkőhöz érkezett! A rengeteg pozitív visszajelzés, valamint a rendszeresen visszajáró páciensek igényeit figyelembe véve ugyanis rendelőnket több új helyiséggel bővítettük annak érdekében, hogy egy komplett egészségcentrummá alakulhassunk.

Az új arculat mellett céljaink, alapelveink és hitvallásunk változatlan maradt, csupán a fogászat mellett mostantól olyan egészségügyi szolgáltatásokat is találhatnak nálunk a betegek, mint például:

  • a fül-orr- gégészet;
  • a bőrgyógyászat;
  • a kardiológia;
  • a nőgyógyászat;
  • vagy az ultrahang diagnosztika.

Egészségközpontunkban a legmodernebb felszerelések és a legmagasabb színvonal mellett a környék kórházainak orvosai és főorvosai dolgoznak, akik többéves szakmai tapasztalatukkal garantálják az alapos kivizsgálásokat, a szakértő diagnózist és a mai orvostudományi követelményeknek megfelelő gyógyítást.

Kapcsolatfelvétel
Minden esetben személyre szabott, professzionális fogászati ellátást nyújtunk.

Időpont egyeztetés

Várjuk szeretettel rendelőnkben, akár betegség megelőzésről van szó, vagy már kialakult betegség gyógyításában. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!