Vissza az orvosokhoz
Vissza az orvosokhoz

Dr. Wachtler Dávid

(Szülész, Nőgyógyász)

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2020-ban Szülész-Nőgyógyász szakorvosi képesítést szereztem „kiválóan megfelelt” eredménnyel.

Pályámat a Péterfy Sándor utcai Kórház Szülő-Nőbeteg Osztályán kezdtem, ahol szerencsém volt részt venni a nőgyógyászati operatív paletta széles körét érintő műtétekben, hol asszisztensként, hol operatőrként. Szakmai látóköröm szélesítése és a további értékes tapasztalatszerzés érdekében 2021 novembertől a MH Egészségügyi Központ Szülészeti Nőgyógyászati Osztályán folytatom gyógyító munkámat. Kórházi tevékenységem mellett 2017-től látok el pácienseket szakrendelői és magánrendelői keretek között.

A szülészet-nőgyógyászati szakmában a komplexitás fogott meg. Egy kézben összpontosul a diagnosztika, a konzervatív és műtéti lehetőségek széles tárháza. Az ember mindig találhat magának valami újat, valami elmélyülni való területet egyazon szakágon belül. Továbbfejlődésem érdekében rendszeresen látogatok hazai és külföldi konferenciákat.

A betegellátás során fontosnak tartom a bizalmi légkör megteremtését. Ez ad lehetőséget a teljes egész, a betegségek szerteágazó okainak feltérképezéséhez. Törekszem arra, hogy pácienseim részletes magyarázatot kapjanak problémáikról, és azok megoldásáról. Így tudjuk egymást segíteni a különböző panaszok kezelésében.

Kiemelt érdeklődési területeim:

  • Általános nőgyógyászati panaszok
  • Vérzészavarok
  • Változókori állapotok
  • Rákmegelőző állapotok
  • Fogamzásgátlás